Handleiding

Registreren
Als je voor de eerste keer een reservering wilt maken, moet je je registreren. Dat is eenmalig. Je vult hier uw naam, adresgegevens en e-mailadres in. Je ontvangt per mail een link om het wachtwoord voor jouw account in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Je moet ingelogd zijn om een reservering te kunnen maken, dus altijd eerst inloggen. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik in het menu op "Inloggen". Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" en je krijgt per mail een nieuw wachtwoord.

Een reservering maken
Voor het reserveren van een ruimte of veld zoek je eerst in het "Weekoverzicht" naar één of meerdere beschikbare tijden (groene blokken). Met slepen en neerzetten, kun je de gewenste tijdvakken en veld(en) of ruimte(n) selecteren. Je doet dit door met ingedrukte linker muisknop over de velden te slepen en los te laten. Ook kun je direct via de knop "Reserveren" een gewenste datum en tijdstip te reserveren.

Is de gewenste tijd of veld/ruimte niet beschikbaar? Of heb je een speciale aanvraag, bijvoorbeeld een andere tijd of een vraag voor de bar/horeca? Je kunt altijd contact met ons opnemen via aanvraag@hdmonline.nl.

Inloggen lukt niet?

Een foutmelding bij het inloggen kan twee oorzaken hebben:
1. Je hebt nog geen account. Zie hierboven onder 1. en 2., en volg alsnog de aangegeven stappen.
2. Je wachtwoord werkt niet. Misschien bent je het juiste wachtwoord vergeten. Klik hier om je wachtwoord opnieuw aan te vragen.

Spelregels

Afmelden?: Gaat de reservering onverhoopt niet door? Je kunt je reservering zelf weer verwijderen en/ of ons een e-mail sturen.

Reserveren voor een oefenwedstrijd doordeweeks of in het weekend?: Na de competitie en/ of in vakantieperiode een oefenwedstrijd spelen? Dat kan, check met de wedstrijdsecretaris van de zaterdagen of zondagen:

- maandag t/m vrijdag, voor bezetting zie: [trainingsschema@hdmonline.nl]
- zaterdag, voor bezetting zie: [weds.jun@hdmonline.nl]
- zondag, voor bezetting, zie: [weds.sen@hdmonline.nl]

Let op: Bij oefenwedstrijden in vakantieperioden moet het hdm-team in overleg met horeca zelf voor barbezetting zorgen. Wil je daarna eten op hdm?, vraag dan of dat kan via  horeca@hdmonline.nl.

Kijk voor meer info op: https://www.hdmonline.nl/index.php?page=5392&sid=2